Outlet

Kom vrijblijvend langs in onze outlet op de Campagneweg 30 in Zevenbergen NB om de mooiste design badkamermeubelen te bekijken. We hebben altijd een tiental opstellingen beschikbaar en tegen hele scherpe prijzen.

De badkamermeubelen zijn van Nederlandse topkwaliteit en van bekende badkamermeubelfabrikanten. In onze outlet vind je samples, showroom- en uitlopende modellen.

Wij zijn alleen op afspraak geoepend. De meubelen kunnen worden bekeken op de website, worden beoordeeld in onze outlet-loods en direct na pin/contante betaling worden meegenomen. Er is voldoende parkeergelegenheid. De outletcollecties worden wekelijks aangevuld dus een regelmatige blik op de website kan heel veel voordeel opleveren. Wastafelonderkasten, wastafels, waskommen, spiegelkasten, spiegels, verlichting, hoge en halfhoge kasten, fonteinen etc., we hebben het allemaal.

Wegens de drukte kunnen wij niet garanderen dat de website voorraad up to date is. Bel van tevoren om te vragen of het desbetreffende meubel nog beschikbaar is.

Scroll naar top